Webwinkel Houtbewerkers

Vacuümzak compleet 350x1200mm

Art.nr.: 25620
Prijs per stuk
€ 85,70 incl. BTW
€ 70,83 excl. BTW
Verzendkosten € 4,90
Levering uit voorraad Levering uit voorraad
Eigenschappen

Afmetingen: 350 x 1200 mm, 14x47"

 

Wordt geleverd met:

- handvacuümpomp

- vacuümzak

- afsluittape

- ademnet

- aansluitstuk op zak voor handpomp met inlaatopening

Omschrijving

Met het Roarockit vacuümsysteem maakt u eenvoudig gelijmde vlakke en gebogen objecten, zoals skateboards, speelbogen, balansborden, gebogen ladefronten en kistdeksels. Gebruik voor gebogen objecten een mal.

 

Deze Thin Air Kit bevat een duurzame vacuumzak van 350 bij 1200 mm, een ademnet en een handpomp. De vacuumzak heeft één aansluitpunt voor pompbediening en is voorzien van een verzegeltape.

De vacuümzak is gemaakt van stevig duurzaam vinyl en elektrisch afgedicht om een luchtdichte kamer mogelijk te maken. Stop uw werkstuk met het ademnet eromheen in de zak en sluit deze aan de open zijde af met de afsluittape. Verwijder zoveel mogelijk lucht uit de zak voor het afsluiten en het pompen. Witte lijm en epoxy lijm hechten niet aan de zak.

Hoewel de vacuumzak van stevig vinyl is gemaakt, is het van belang er goed op te letten dat er geen gaatjes in de zak ontstaan. Dat kan gebeuren als u het over een niet opgeruimde ondergrond verschuift of als u het op een scherp voorwerp zet zoals een spijker, schroef of een of ander scherp stuk gereedschap. Houd stof weg van de vacuümzak, met name in het gebied van de afsluittape.

Indien nodig, was dan de vacuumzak alleen met water, aangezien zeep een olie-achtige filmlaag achterlaat die verhindert dat de afsluittape een luchtdichte afsluiting maakt. Oefen droog met dit vacuumsysteem tot u er vertrouwd mee bent, alvorens het systeem voor uw project te gebruiken.

Extra informatie

Beoordelingen (0)

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres:
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.
Heeft u een vraag over dit product?

Vlamoven 32
6826 TN Arnhem
houtbewerkers@baptist.nl
Tel. 026 - 445 16 44

Op dit moment hebben veel van onze leveranciers een lagere bezetting en productie. 
Hierdoor lopen de levertijden van veel producten op. Houd de website in de gaten voor de beschikbaarheid.