Webwinkel Houtbewerkers

Loc-Line vacuümslang set

Art.nr.: 21948
Prijs per set
€ 88,25 incl. BTW
€ 72,93 excl. BTW
Verzendkosten € 4,90
Levering uit voorraad Levering uit voorraad
Eigenschappen

Inhoud:
- Loc-Line vacuümslang 600 mm
- Loc-Line zuigstuk rond Ø 117 mm
- Loc-Line verloopstuk 75 mm
- Loc-Line verloopstuk 100 mm

Omschrijving

Wilt u houtstof direct bij de bron afzuigen met uw stofafzuiging met een 100 m slang? Dan biedt deze set uitkomst. Loc-Line zorgt voor stofafzuiging aan de stofbron, waardoor het stof nauwelijks in de werkplaats doordringt! Ideaal in combinatie met figuurzaagmachines, houtdraaibanken, vlak- en vandiktebanken, freesmachines, etc. door de stofafzuiging aan de bron, maar ook perfect als toevoeging aan uw huidige stofafzuiging!

 

Baptist heeft een set samengesteld waarmee u deze kunt aansluiten op een 100 mm afzuigslang.

 

De kern van het Loc-Line systeem: de 18-wervelige vacuümslang met een lengte van 600 mm. Is een grotere lengte gewenst, dan zijn meerdere slangen eenvoudig aan elkaar te klikken! Loc-Line is een stofafzuigsysteem opgebouwd rondom een in alle mogelijke vormen te fixeren vacuümslang (die uit meerdere, onderling te fixeren wervels bestaat) van Ø 75mm.  Bij de vacuümslang wordt een rond mondstuk geleverd (een rechthoekig of ovaal mondstuk kunt u apart meebestellen).

 

Aan het uiteinde van de slang plaatst u het blauwe verloopstuk dat u met PVC lijm bevestigd aan het grijze verloopstuk (het blauwe koppelstuk plaatst u binnen de brede kant het grijze verloopstuk). Met de klem maakt u hier de 100 mm afzuigslang vast.

Beoordelingen (0)

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres:
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.
Heeft u een vraag over dit product?

Vlamoven 32
6826 TN Arnhem
houtbewerkers@baptist.nl
Tel. 026 - 445 16 44