Nieuws


Deze nieuwspagina zal binnenkort komen te vervallen en wordt niet meer bijgehouden. Voor het laatste nieuws over onze producten, workshops en demo's en andere neiuws feiten kunt u zich het beste aanmelden voor de Baptist nieuwsbrief die we maandelijks versturen. Ook kunt u ons volgen via Facebook en Instagram.

Winkel tijdelijk gesloten i.v.m. Coronavirus

Vanwege de huidige situatie rondom het Covid-19/Coronavirus hebben wij gezien dat tijdens het bezoek aan onze winkel de maatregelen die de overheid adviseert en die wij zelf hebben genomen niet goed te handhaven zijn.

Hierdoor hebben wij besloten om verdergaande maatregelen te treffen. Vanaf morgen, vrijdag 20 maart, sluiten wij tijdelijk de winkel

» Lees verder voor meer informatie.

  Nieuws archief


Nieuws uit: 

De beste spookschaven vindt u bij Baptist!

Het tijdschrift Popular Woodworking vergeleek 7 populaire spookschaven. Zij bekeken materiaal, gebruiksgemak, kwaliteit, afwerking, accuratie, en niet geheel onbelangrijk - het schaafresultaat. Baptist heeft de beste spookschaven uit deze test in het assortiment!

Woodrat in het tijdschrift Woodworking; alle pluspunten in één overzicht

In Woodworking, Plans & Projects zijn de mogelijkheden van WoodRat machines op een rijtje gezet. Van afkorten tot het zagen van zwaluwstaartverbindingen, de uitgebreide WoodRat serie biedt veel mogelijkheden.