Nieuws


« Pagina terug

Baptist: alles onder één dak

Baptist voor Houtbewerkers, Gebouwbeslag en IJzerwaren & Gereedschappen brengt al zijn activiteiten vanaf dinsdag 21 juni onder één dak samen aan de Vlamoven in Arnhem. Het bedrijfspand op bedrijventerrein IJsseloord 1 biedt ruimte aan de drie speciaalzaken en de webwinkel.

Baptist is een begrip als het gaat om gereedschappen voor houtbewerkers, gebouwbeslag en ijzerwaren en gereedschappen. In Arnhem en ver daar buiten. De drie zaken die we aan de rand van de Arnhemse binnenstad hadden, werden te klein om ons assortiment op een goede manier te presenteren. Nu kunnen we ook grotere professionele houtbewerkingsmachines laten zien en is er meer ruimte voor demonstraties en trainingen.

Als vanaf juni al onze veertien medewerkers hier werken, komt alle kennis bij elkaar en kunnen we overal een antwoord op geven!

Vanaf 21 juni alles aan de Vlamoven 32!

Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem