Nieuws


Deze nieuwspagina zal binnenkort komen te vervallen en wordt niet meer bijgehouden. Voor het laatste nieuws over onze producten, workshops en demo's en andere nieuws feiten kunt u zich het beste aanmelden voor de Baptist nieuwsbrief die we maandelijks versturen. Ook kunt u ons volgen via Facebook en Instagram.

  Nieuws archief


Nieuws uit: 

Baptist kerstactie winnaars!

De winnaars van onze Baptist kerstactie zijn bekend! 

» Lees verder voor meer informatie.

Baptist kerstactie!

Kerst komt steeds dichterbij. Deze feestdagen vieren wij graag met u mee. We hebben daarom een speciale Baptist kerstactie bedacht!

De winactie
Op onze website zijn kerstballen in foto's van de producten verstopt. U kunt ze in tien verschillende producten vinden, verspreid over meerdere productgroepen. Weet u ze te vinden? Dan maakt u kans op een Baptist kerstpakket ter waarde van maar liefst €168,-!

» Lees verder voor meer informatie.

Metabo: Gratis 18 Volt accu-pack!

Bij de aankoop van een Metabo 18 Volt accu-machine ontvangt u nu tijdelijk een gratis 18 Volt accu-pack t.w.v. € 134,95!

De accu kunt u na aankoop aanvragen via de speciale Metabo website. U krijgt de accu dus niet meegeleverd bij uw bestelling!

Deze actie is geldig t/m 31 augustus 2020.

» Bekijk hier ons assortiment deelnemende producten.

Winkel weer open vanaf 28 april, lees onze maatregelen

We openen de winkel weer vanaf dinsdag 28 april. We hanteren dezelfde openingstijden zoals u van ons gewend bent. Alleen, een bezoek aan de winkel kan helaas niet het uitje worden zoals voorheen. We beperken het aantal bezoekers in de winkel. De aanwezige winkelmedewerkers zullen beperkt zijn. Het advies is nog steeds, blijf zoveel mogelijk thuis. Weet u dus precies wat u wilt kopen, bestel dan via Baptist.nl.

» Lees verder voor de regels in onze winkel.

Winkel tijdelijk gesloten i.v.m. Coronavirus

Vanwege de huidige situatie rondom het Covid-19/Coronavirus hebben wij gezien dat tijdens het bezoek aan onze winkel de maatregelen die de overheid adviseert en die wij zelf hebben genomen niet goed te handhaven zijn.

Hierdoor hebben wij besloten om verdergaande maatregelen te treffen. Vanaf morgen, vrijdag 20 maart, sluiten wij tijdelijk de winkel

» Lees verder voor meer informatie.