Nieuws


« Pagina terug

Winkel tijdelijk gesloten i.v.m. Coronavirus

Beste lezer,

Vanwege de huidige situatie rondom het Covid-19/Coronavirus hebben wij gezien dat tijdens het bezoek aan onze winkel de maatregelen die de overheid adviseert en die wij zelf hebben genomen niet goed te handhaven zijn.

Hierdoor hebben wij besloten om verdergaande maatregelen te treffen. Vanaf morgen, vrijdag 20 maart, sluiten wij tijdelijk de winkel. Met de kennis van nu doen wij dit tot en met maandag 6 april. Update 1 april: de datum vanaf wanneer de winkel weer open gaat, stellen wij uit tot dinsdag 28 april. Tegen die tijd informeren we u uiteraard hierover. Deze winkelsluiting doen wij om de gezondheid van onze medewerkers en hun families zoveel mogelijk te beschermen. Maar ook uit voorzorg voor u als bezoeker. 

Deze beslissing is voor u én voor ons een lastige situatie, maar het is voor nu de juiste beslissing. Wij hopen op uw begrip.

Wij blijven van dinsdag t/m zaterdag telefonisch en per e-mail bereikbaar. Ook blijft onze webwinkel Baptist.nl geopend en doen wij ons uiterste best, samen met onze leveranciers, PostNL, TNT Fedex en andere partners, om uw bestellingen zo snel als mogelijk, veelal de volgende dag bij u te bezorgen. update 23 maart: de drukte bij ons en de paketbezorgers neemt toe, waardoor er vertraging ontstaat. Download en bekijk de PostNL app om op de hoogte te blijven van de bezorging van uw besteling. 

Namens het team van Baptist nogmaals bedankt voor het begrip en hopelijk kunnen we elkaar snel weer ontmoeten.

Mocht de situatie wijzigen dan brengen wij u hiervan tijdig op de hoogte.

Met vriendelijke groet,

Titus Baptist

Telefoonnummer: 026-4451644
E-mailadres: houtbewerkers@baptist.nl
Adres: Vlamoven 32
Plaats: Arnhem