Nieuws


« Pagina terug

Winkel weer open vanaf 28 april, lees onze maatregelen

Beste lezer,

De situatie rondom het Covid-19/ Coronavirus hebben er toe geleid dat we sinds vrijdag 20 maart jl. onze fysieke winkel aan de Vlamoven 32 in Arnhem gesloten hebben. De webwinkel is uiteraard gewoon open gebleven en ook zijn we telefonisch en per email bereikbaar.

In de situatie van eind maart hebben we onze verantwoordelijkheid genomen om de winkel te sluiten, aangezien we op dat moment de gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers niet konden waarborgen.

Op dit moment zijn wij van mening dat we met diverse maatregelen de winkel weer kunnen openen. We openen de winkel weer vanaf dinsdag 28 april. We hanteren dezelfde openingstijden zoals u van ons gewend bent. Alleen, een bezoek aan de winkel kan helaas niet het uitje worden zoals voorheen. Een bezoek aan de winkel dient in deze tijd niet om er even uit te zijn.

We moeten namelijk afstand houden. We beperken het aantal bezoekers in de winkel. De aanwezige winkelmedewerkers zullen beperkt zijn. Het advies is nog steeds, blijf zoveel mogelijk thuis. Weet u dus precies wat u wilt kopen, bestel dan via Baptist.nl en wij sturen het zo spoedig mogelijk naar u toe. Ook het uitgebreide advies zullen we moeten beperken. We zullen samen bondiger moeten zijn. Concreter. Om daarmee het contact zo veel mogelijk te beperken. Een bezoek aan de winkel van Baptist wordt dus anders. Ook vragen we om slechts met één persoon per auto/ gezin/ gezelschap naar de winkel te komen.

-          Houd afstand van elkaar.

-          Winkelmandje verplicht.

-          Beperkt aantal bezoekers in de winkel, geen winkelmandje,

           wacht dan op uw beurt.

-          1 persoon per auto/ gezin/ gezelschap.

-          Houd uw bezoek kort/ concreet, om wachttijden zoveel mogelijk te beperken.

-          Weet u wat u kopen wilt? Bestel via Baptist.nl.

-          Advies nodig? Kom langs!

Wij nemen onze verantwoordelijk in deze moeilijke tijd. Neemt u die ook voor u zelf, de andere bezoekers en onze medewerkers?

Hopelijk kunnen we met de maatregelen die wij in Nederland nemen, stapsgewijs terug naar een ‘normale’ situatie en kunnen we van een bezoek aan Baptist spoedig weer een belevenis maken.

Wij zullen er ook dan voor u zijn.

Het Baptist team

Telefoonnummer: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Plaats: Arnhem