Nieuws


« Pagina terug

Baptist kerstactie!

Kerst komt steeds dichterbij. Deze feestdagen vieren wij graag met u mee. We hebben daarom een speciale Baptist kerstactie bedacht!

De winactie
Op onze website zijn kerstballen in foto's van de producten verstopt. U kunt ze in tien verschillende producten vinden, verspreid over meerdere productgroepen. Weet u ze te vinden? Dan maakt u kans op een Baptist kerstpakket ter waarde van maar liefst €168,-! 

Hoe meer kerstballen u vindt, hoe meer kans u maakt. Onder de inzendingen verloten we drie pakketten.
Er zijn vaak meerdere kerstballen in één foto te vinden. Deze tellen gewoon als één. De speciale Baptist kerstbal valt buiten deze tien producten. 

Speciale kerstbal
Daarnaast hebben we ook een groene Baptist kerstbal verstopt! Weet u deze unieke kerstbal te vinden? De eerste tien deelnemers die deze Baptist kerstbal vinden, winnen een flesje Titebond Ultimate wood glue 118 ml!

Update: De eerste tien deelnemers hebben de Baptist kerstbal gevonden! Deze extra prijs is dus niet meer te winnen. De groene kerstbal is nog wel verstopt op de website. 

Stuur de links van de producten met kerstbal in een e-mail naar support@baptist.nl, onder vermelding van ‘kerstactie’. U kunt tot en met dinsdag 22 december uw antwoord inzenden. Op woensdag 23 december maken wij de winnaars bekend!

Veel plezier!