Nieuws


« Pagina terug

Baptist paasactie!

Nog een kleine twee weken tot Pasen. Wij vieren deze feestdagen altijd graag met u mee. Daarom hebben we weer een leuke actie bedacht!

De winactie
Op onze website zijn paaseieren in foto’s van de producten verstopt. U kunt de paaseieren in tien verschillende producten vinden, verspreid over meerdere productgroepen. Weet u ze te vinden? Dan maakt u kans op een leuk Baptist paaspakket!

Hoe meer paaseieren u vindt, hoe meer kans u maakt. Onder de inzendingen verloten we drie paaspakketten.

Er zijn vaak meerdere paaseieren in één foto te vinden. Deze tellen gewoon als één. Het speciale Baptist paasei valt buiten deze tien producten.

Speciaal paasei
Naast alle gewone paaseieren, hebben we ook een speciaal Baptist paasei met logo verstopt! Weet u dit unieke en groene paasei te vinden? De eerste tien deelnemers die het Baptist paasei vinden, winnen een Gyokucho deuvelzaag enkelzijdig t.w.v. € 17,30!

De eerste tien deelnemers hebben het speciale Baptist paasei gevonden. De Gyokucho deuvelzaag is niet meer te winnen.

Stuur de links van de producten met de paaseieren in een e-mail naar support@baptist.nl, onder vermelding van ‘paasactie’. U kunt tot en met woensdag 31 maart uw antwoord inzenden. Op donderdag 1 april maken wij de winnaars bekend! Zo hebben de winnaars vóór Pasen nog hun paaspakket in huis.

Medewerkers zijn uitgesloten van deelname aan de paasactie.