Is deze nieuwsbrief niet goed te zien, klik hier

Baptist | Voor houtbewerkers Baptist | Gebouwbeslag Baptist | Ijzerwaren & gereedschappen

Verhuisbericht: Baptist Gebouwbeslag is open!

mei 2015

Beste lezer,

Deze Baptist nieuwsbrief staat vol met informatie over de verhuizing van onze filialen Baptist Gebouwbeslag en Baptist voor Houtbewerkers.

Veel leesplezier!

Graag tot ziens in Arnhem of op Baptist.nl!

Het Baptist teamNu geopend! Baptist Gebouwbeslag

Dinsdag 19 mei j.l. was het zover! Na weken van klussen, verhuizen en inrichten konden wij de eerste klanten verwelkomen in het nieuwe pand op Vlamoven 32, Arnhem! Baptist Gebouwbeslag draait op volle toeren.

Vanaf 2 juni 2015 zijn wij compleet en opent ook Baptist voor Houtbewerkers haar deuren op de nieuwe locatie.


Baptist voor Houtbewerkers, 2 juni open op de nieuwe locatie!

Vanaf 2 juni 2015 gaan wij voor u aan het werk met onze lang gekoesterde wens. Op de nieuwe locatie hebben wij meer ruimte om onze stationaire machines, werkbanken, draaibanken en slijpmachines op een overzichtelijke wijze te presenteren.

Het handgereedschap zoals beitels, zagen, schaven, gutsen en onderhouds- en afwerkmiddelen zullen zodanig gepresenteerd worden dat u nog meer passie in het werk kunt ontwikkelen!


Baptist IJzerwaren en Gereedschappen blijft in Arnhem centrum

Baptist IJzerwaren en Gereedschappen, gevestigd op de Beekstraat 70 in Arnhem centrum, zal u op de huidige locatie van dienst blijven. Baptist IJzerwaren en Gereedschappen is al meer dan 30 jaar een vertrouwd gezicht in het straatbeeld van Arnhem centrum en zal dit ook zeker blijven!

De specialisten van IJzerwaren en Gereedschappen delen hun kennis graag met de klanten! U vindt hier elektrisch gereedschap, handgereedschap, een uitgebreid assortiment ijzerwaren, lijmen, kitten, tuingereedschap en meer.


Routebeschrijving naar Beekstraat 70, Arnhem

Baptist IJzerwaren en Gereedschappen

Baptist IJzerwaren en Gereedschappen vindt u in het centrum van Arnhem. Er zijn veel (betaalde) parkeermogelijkheden rondom de winkel. Arnhem is tevens makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Met een treinstation en diverse bushaltes op loopafstand van onze winkel.

Combineer uw bezoek aan Baptist IJzerwaren en Gereedschappen met een bezoek aan de vele bezienswaardigheden in Arnhem centrum, een leuk dagje uit!


Routebeschrijving naar Vlamoven 32, Arnhem

Baptist Gebouwbeslag en Baptist voor Houtbewerkers

Onze nieuwe locatie Vlamoven 32 is goed bereikbaar met de auto én met het openbaar vervoer. Met de grote uitvalswegen om de hoek en bushaltes op loopafstand is Baptist makkelijk te bereiken. Uw auto (of ander vervoersmiddel) parkeert u gratis op onze ruime parkeerplaats voor de deur.

Wij hopen dat u, net als wij, blij zult zijn met deze nieuwe ontwikkelingen. Wij vertrouwen erop dat wij u op de nieuwe locatie met nóg meer plezier, ideeën en mogelijkheden in gezamenlijk voordeel mogen ontmoeten!

Tot ziens bij Baptist!


Baptist | Voor houtbewerkers Baptist | Gebouwbeslag Baptist | Ijzerwaren & gereedschappen

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u hiervoor via onze website bent opgegeven.
Indien u in de toekomst geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.

Aan de inhoud van deze nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. Voor onvolledigheid, onjuistheid
en voor de gevolgen daarvan aanvaarden de uitgever en de redactie geen aansprakelijkheid.