Is deze nieuwsbrief niet goed te zien, klik hier

Baptist | Voor houtbewerkers Baptist | Gebouwbeslag Baptist | Ijzerwaren & gereedschappen

Vrijdag 23 oktober Demo Dag met Festool, Bessey en Arbortech

oktober 2015

Beste lezer,

Vrijdag 23 oktober 2015 is onze eerste Demo Dag van dit najaar waarbij u alles te weten kunt komen over de producten van Festool, Bessey en Arbortech. Wij zijn geopend van 9.00 tot 18.00 uur, de demonstraties zijn van 10.00 tot 17.00 uur. 

Welkom!

Bekijk alsvast de data van de andere demo dagen. 

Het Baptist team


Festool

Altijd al verlekkerd naar de producten van Festool gekeken en afgevraagd wat de mogelijkheden er mee zijn? Laat u overtuigen van de kwaliteit van de machines  door de expertise van onze demonstrateur Quirien Tulen. De veelzijdigheid is ongekend en hij zal u graag laten zien hoe u alles uit uw Festool machine haalt.

De machines die aan bod komen zijn vooral de houtbewerkingsmachines, zoals de Domino's, bovenfreesmachines OF 1010 en OF 1400, TS 55 REBQ en meer.

Maar ook de nieuwe cirkelzaag HK 85 wordt u getoond en de bouwlamp SYSLITE DUO. 

Uiteraard gaan we u verwennen met enkele mooie aanbiedingen op deze dag!


Bessey

Iedereen kent de stalen lijmtangen van Bessey. Dat Bessey ook andere, vernuftige artikelen op de markt brengt is iets wat te weinig aandacht krijgt. Ze hebben de perfecte oplossing voor elk lijm of klem probleem. Laat u verrassen door de mogelijkheden en toepassingen. De demonstrateur Vincent Rosbergen zal u dit uitgebreid laten zien. 

En maak gebruik van de speciale acties deze dag, bijvoorbeeld extra korting op de variabele corpus lijmtang 1500 mm, de lijmtangen die passen in een t-track en meer!


Arbortech

Rondvliegende houtsnippers, dat is gegarandeerd als Arbortech een demonstratie geeft. Hun collectie van machinale houtsnij producten is zeer divers en compleet. Of u nu een totempaal wilt maken of liever een klein figuurtje wilt vormgeven, met de producten van Arbortech kunt u goed aan de gang. De Duitse demonstrateur Udo Arens laat zien wat de diverse mogelijkheden zijn en zal u ook de kans geven om zelf te ervaren hoe de machines werken.


Vormgevers in Hout in Fort bij Vechten

En, op zaterdag 17 en zondag 18 oktober 2015 bent u van harte uitgenodigd voor de houtexpositie op het Fort bij Vechten. In het fort zijn sfeervolle expositieruimtes en kleine werkplaatsen ingericht, hier kun je de passie van dichtbij aanraken envoelen. De 16de editie van de jaarlijkse houtexpositie Vormgevers in Hout neemt wederom plaats in en om het prachtige 19e eeuwse fort.

Baptist voor Houtbewerkers is aanwezig als standhouder! 

Fort bij Vechten
Marsdijk 2
3981 HE Bunnik

Geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur. Entree voor volwassenen is € 7,50, voor kinderen tot 12 jaar € 3,00.


Baptist | Voor houtbewerkers Baptist | Gebouwbeslag Baptist | Ijzerwaren & gereedschappen

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u hiervoor via onze website bent opgegeven.
Indien u in de toekomst geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.

Aan de inhoud van deze nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. Voor onvolledigheid, onjuistheid
en voor de gevolgen daarvan aanvaarden de uitgever en de redactie geen aansprakelijkheid.